Оратівський ЗДО "Сонечко", смт. Оратів
Вінницька область, Вінницький район

Дітям про Т.Г. Шевченка

Щороку на початку березня в нашому дитячому садочку вшановують пам’ять українського національного генія, Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

З метою ознайомлення дошкільнят з життям та творчістю українського народного поета, популяризації його творчої спадщини, шанування української мови та виховання у дітей любові до рідного слова, формування почуття гордості за Україну 10-11 березня педагогами закладу були проведені бесіди: «Шевченко – поет», «Шевченко – художник»; тематичні заняття:  «Дітям про Шевченка», «Шевченка пам’ятаємо – його вірші вивчаємо», «Слухаєм Шевченка»; екскурсії до пам’ятника Т. Г. Шевченка.

Діти вивчали та декламували вірші поета, розглядали ілюстрації, з цікавістю слухали та виконували твори,  які були покладені на музику –  «Садок вишневий біля хати», «Зацвіла в долині червона калина». 

Сподіваємось, що цілеспрямована  робота всього педагогічного колективу залишить незабутній слід в дитячих серцях – запалить в душах  малюків вогник цікавості та пошани до творчості великого сина українського народу,  до краси його поетичного слова,  любов до української мови,  рідного краю, України.

« повернутися до списку новин

 

 

Логін: *

Пароль: *