Оратівський ЗДО "Сонечко", смт. Оратів
Вінницька область, Вінницький район

Тиждень психології в ЗДО.

З 24 по 28 квітня 2023 року в нашому закладі практичним психологом Кучерук Л.М. був організований " Тиждень психології". Мета проведення такого тижня - демонструвати можливості психології через показ різних форм і методів роботи, а найголовніше - створити атмосферу доброзичливості, комфорту, взаєморозуміння, підтримки яка сприяє збереженню і зміцненню психічного здоров'я усіх учасників освітнього процесу та спонукає до проявів творчості і активного спілкування.

Протягом п'яти днів учасники освітнього процесу виконували цікаві завдання, ділилися своїм позитивним настроєм та враженням.

Всі дітки садочка підіймали свій настрій за допомогою акції "Веселка настрою". Вихованню у малят доброзичливості у ставленні до людей, товаристськості у спілкуванні з однолітками, бажання робити добро, культури спілкування сприяло проведене заняття " Подорож до країни дружби". Під час заняття " Країна добрих фантазій" діти розвивали креативні здібності, фантазію, а свої мрії втілили у колективному малюнку  "Чарівна країна". А ще діти визначали свій емоційний стан, дізнавалися що таке щастя, вчилися розрізняти його серед інших почуттів і навіть малювали.

Всі учасники отримали цінний подарнок - це весело проведений час, позитивні враження та гарний настрій.

 

« повернутися до списку новин

 

 

Логін: *

Пароль: *