Оратівський ЗДО "Сонечко", смт. Оратів
Вінницька область, Вінницький район

Увага! Розпочато прийом документів до 1 класу

З 25 квітня до  31 травня 2022 року у Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів смт Оратів Оратівської селищної  ради Вінницької області здійснюється прийом документів для зарахування дітей до 1-го классу на 2022/2023 навчальний рік.

Зарахування здійснюється відповідно до Порядку, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367. 

Шановні батьки! Через карантин особисте подання документів неможливе, тож освітяни рекомендують скористатися дистанційними способами.

Електронна реєстрація дітей до першого класу шкіл розроблена і підготовлена в рамках проекту «ІСУО. Інформаційна система управління освітою» і діє в усіх школах без виключення. Це дає можливість батькам подати заяву в режимі онлайн, не виходячи з дому, на вступ дитини до школи.  Для цього слід ознайомитися з умовами подачі електронної заяви і прикріпити до неї відскановані копії необхідних для вступу документів. Батьки можуть зазначати необхідну категорію першочергового зарахування та слідкувати за станом заяви. А вже після закінчення карантину їх оригінали слід буде принести в заклад.

 Для того, аби зареєструвати дитину онлайн на вступ на навчання до 1-го класу, необхідно:

Створити заявку та відправити її. Для цього необхідні дані зі свідоцтва про народження дитини. 

Прикріпити скановані копії необхідних документів;

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ ЗІ ШКОЛОЮ ЕЛЕКТРОННОЮ ПОШТОЮ ЧИ ТЕЛЕФОНОМ ТА ЗАПИТАЙТЕ ПРО МОЖЛИВІСТЬ ПІДТВЕРДИТИ ЗАЯВУ ВІДДАЛЕНО. (ПОШТА ORATOVSCHOOL@I.UA )

Зазначимо, що електронна реєстрація першачків у системі «school.isuo.orq» є абсолютно безкоштовною для всіх користувачів.

ВІДПРАВИТИ НА ЕЛЕКТРОННУ АДРЕСУ ЗАКЛАДУ (ORATOVSCHOOL@I.UA) НЕОБХІДНО ТАКІ СКАНОВАНІ КОПІЇ ДОКУМЕНТІВ:

1. Заяву одного з батьків дитини  ЗАЯВА;

2. Копія та оригінал  свідоцтва про народження дитини;

3. Медичну довідку за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затверджену наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089 (за можливості або після завершення карантину); http://moz.gov.ua/article/news/chi-budut-u-shkolah-zberigatis-medkartki-detalno-pro-skasuvannja-formi--026o

« повернутися до списку новин

 

 

Логін: *

Пароль: *